Sociale media ontploft na opvallende steun aan Overmars door Antwerp-spelers en de reacties zijn niet minnetjes ...

Sociale media ontploft na opvallende steun aan Overmars door Antwerp-spelers en de reacties zijn niet minnetjes ...

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp won zondag met 4-1 van Charleroi. Enkele supporters kwamen met een spandoek tegen de schorsing voor Marc Overmars, na de wedstrijd namen ook de spelers hetzelfde standpunt in door het spandoek te tonen.

Marc Overmars werd door de FIFA wereldwijd geschorst voor grensoverschrijdend gedrag uit zijn periode bij Ajax. Hij werd toen bij de Amsterdammers ontslagen, maar werd vrij snel opgevist door Royal Antwerp FC. Daar dreigt hij nu op non-actief te moeten geplaatst worden door de wereldwijde schorsing door de FIFA.

Zowel de supporters als de spelers van Antwerp hebben met een spandoek hun steun aangegeven voor de sterke man van The Great Old. "We willen laten zien dat we achter hem staan", gaf onder meer Owen Wijndal aan. Ook Mark van Bommel sprak gelijkaardige woorden uit.

Spandoek Overmars Antwerp
© photonews

En daar is op de sociale media toch wel wat over te doen, want daar snappen ze de steun voor Overmars toch niet helemaal. "Welke boodschap geef je hiermee aan alle vrouwen? Wat gaan de spelers thuis vertellen aan hun vrouw", klinkt het onder meer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties