Titelkandidaat zet ambities kracht bij en stunt met twéé toptransfers uit Jupiler Pro League

Titelkandidaat zet ambities kracht bij en stunt met twéé toptransfers uit Jupiler Pro League
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

SK Beveren zou zich maar wat graag opnieuw komen mengen op het hoogste niveau. En dus zijn ze op De Freethiel aan de slag gegaan, wat tot enkele absolute topdeals moet gaan zorgen op de laatste dag van de wintermercato. Twee ervan zijn (zo goed als) rond.

KVC Westerlo leent de Macedonische internationale Erdon Daci voor zes maanden uit aan SK Beveren. Bij De Kemphanen kwam hij niet altijd aan speelminuten en dus werd een oplossing voor hem gezocht. Die is nu gevonden op de Freethiel.

Daci scoorde dit seizoen wel al drie keer voor Westerlo, maar moet dus SK Beveren aan goede resultaten gaan helpen de komende maanden. De Waaslanders staan momenteel zevende in de Challenger Pro League, maar mikken nog op promotie en staan op amper zeven punten van leidersduo Beerschot - Zulte Waregem.

En ook Kylian Hazard wordt nog verwacht in Beveren te landen op donderdag. De jongere broer van Eden en Thorgan wordt naar de uitgang geduwd bij RWDM en is nog steeds aan het herstellen van een zware knieblessure.

Toch zou ook hij dit seizoen nog van pas kunnen komen voor Beveren. Hazard is sowieso einde contract bij RWDM, dus mocht hij met geïnteresseerde clubs praten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties