Transferdossier van Antonio Nusa neemt (en niet eens door Thiago) nieuwe opvallende wending

Transferdossier van Antonio Nusa neemt (en niet eens door Thiago) nieuwe opvallende wending

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antonio Nusa en Brentford? Dat feestje gaat niet doorgaan. Igor Thiago is ondertussen de nieuwe spits geworden van de club uit de Premier League. En wat gaat de Noor dan doen? Hij lijkt het zelf ook wel te weten.

Antonio Nusa, Club Brugge en Brentford FC waren het een paar weken geleden al eens over een wintertransfer. Tijdens de medische proeven kwamen knieproblemen aan het licht, daarna kwamen er kapers op de kust.

Nieuwe medische testen bij Club Brugge én bij de Noorse voetbalbond hebben ondertussen het licht opnieuw op groen gezet, maar bij Brentford hielden ze ondertussen even de boot af. En ondertussen heeft de Noor beslist.

Chelsea, Tottenham of Newcastle als alternatief voor Antonio Nusa

Diverse bronnen laten duidelijk weten dat Nusa zélf de deal definitief heeft afgeblazen. Andere clubs kunnen dus op hem gaan azen. Eerder waren al Tottenham Hotspur en Newcastle United in de dans gesprongen voor de winger.

In de wandelgangen klinkt dat ook Chelsea nu zich zou roeren voor de Noorse winger. Ook zij willen er de speler graag bijhebben. De biedoorlog in Engeland zou wel eens heel interessant kunnen gaan worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties