Goede poging: 'Anderlecht past logo aan met Deense vlag erin verwerkt'

Goede poging: 'Anderlecht past logo aan met Deense vlag erin verwerkt'
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Jesper Fredberg, coach Brian Riemer, een resem spelers, ... RSC Anderlecht wordt al eens een Deense enclave genoemd. En net vandaag gaan ze ook hun logo aanpassen om dat nog wat extra in de verf te zetten. Of dat willen ze ons toch doen geloven bij Eleven Sports.

Bij Eleven Sports kwamen ze naar buiten met het 'nieuwe logo' van RSC Anderlecht. Dat wordt er eentje waarin de Deense vlag verwerkt wordt. Op die manier wordt de verankering van al de Denen bij de club nog wat steviger.

Benieuwd of en wie er eventueel zou instruinen, maar het bericht komt uiteraard niet van paars-wit zelf en tot op heden hebben ze het op maandag 1 april ook nog niet officieel bevestigd.

Goede poging van Eleven Sports

Als u het ons vraagt, dan zal die bevestiging er uiteraard ook nooit komen. Al moeten we ook meteen toegeven: het was een leuke poging van Eleven Sports.

Eerder lazen we ook al dat er door KV Mechelen (de kakkers) een inzamelactie zou komen om de vrouwenploeg te steunen met rollen wc-papier bij Carrefour. Een actie die ook enkel vandaag op maandag 1 april geldig is. 

We houden van een grapje. En van Deense vlaggen. Maar het een heeft niet altijd per se met het andere te maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties