cluClub Brugge
staStandard
2-0
Datum: 12/03/2023 13:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 29
"Ga volledige ploeg niet omgooien": Rik De Mil gaat toch wat wissels doorvoeren, Ronny Deila met opsteker naar Jan Breydel
"Ga volledige ploeg niet omgooien": Rik De Mil gaat toch wat wissels doorvoeren, Ronny Deila met opsteker naar Jan Breydel

Voor Club Brugge en Standard is het zondagmiddag alle hens aan dek in een rechtstreeks duel om plaats vier. Al kan ook KAA Gent profiteren.

Rik De Mil kan niet rekenen op Brandon Mechele, want de verdediger van Club Brugge is geschorst na vorige week.

In de selectie geen grote verrassingen, maar wel de jonge Jorne Spileers die misschien achterin op speelminuten kan rekenen.

Coach De Mil gaf al een paar keer aan niet té veel te gaan wijzigingen, maar toch wordt het in elke linie een beetje uitkijken wat hij gaat doen. Yaremchuk of Jutgla? Een kans voor Mats Rits? We gaan het moeten bekijken, maar er mogen wel wat wissels verwacht worden.

Bij de bezoekers van Ronny Deila is doelman Bodart er na zijn rode kaart van vorige week wél gewoon bij. Een opsteker voor de Rouches.

De thuisploeg is favoriet, een gokje op de Rouches kan je al bijna vier keer je inzet opleveren. Doe er je voordeel mee via BetFIRST!

Meer nieuws