De poll: Antwerp zal de eindronde winnen

Yves Dekoning
| 0 reacties
De poll: Antwerp zal de eindronde winnen
Foto: © SC

De eindronde in tweede klasse moet nog starten, maar volgens de lezers van Voetbalkrant is Antwerp de grote favoriet. Op één week tijd brachten 170 mensen hun stem uit. Niet minder dan 38% van de stemmers gelooft dat de club met stamnummer één volgend seizoen terug op het hoogste niveau te bewonderen is. Toch straf voor een club die door het oog van de naald kroop en zich te nauwer nood wist te plaatsen voor de eindfase.

Geel en Roeselare kregen beiden 26% van de stemmen. Het publiek denkt dus duidelijk dat beiden nog een degelijke kans hebben om Antwerp het vuur aan de schenen te leggen. Net als hun Antwerpse buren speelde Geel nog niet zo lang geleden in eerste klasse, zal die ervaring de doorslag geven?

Bitter weinig mensen geven een cent voor de kansen van Waasland. Met net geen 9% van de stemmen ligt het vertrouwen erg laag, maar in voetbal is alles mogelijk. Wie weet wat de underdog kan. Heel opvallend is dat Waasland de competitie afsloot met een negatief doelsaldo. 


De volgende pollvraag is simpel: wie leverde de grootste bijdrage aan de titel van Club Brugge? Wie was de belangrijkste speler voor Club dit seizoen? Hier vindt u een overzicht van de wedstrijden, speelminuten, doelpunten en kaarten per speler.




Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties