Van Der Linden: 'Triest voor Antwerpen'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Van Der Linden: 'Triest voor Antwerpen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marc Van Der Linden is nog steeds een heel bekend persoon in het Antwerpse voetbal. Nog altijd volgt de ex-Antwerp speler de uitslagen via de media. Matchen gaan bekijken zit er voorlopig niet in, maar zijn aandacht gaat nog steeds naar ‘Den Antwerp’. 

“Het eerste wat ik doe als we zelf hebben gespeeld, is kijken wat Antwerp heeft gedaan. Ook de andere Antwerpse ploegen volg ik.  De huidige situatie is weer zeer triest. Ik had gehoopt dat Antwerp, na die grote kuis een betere ploeg zou hebben, maar daar is momenteel niets van te merken.
 
“En Beerschot? Tja, Beerschot is dood. Dat zeggen ze graag op de Bosuil, maar ze hebben gelijk. Het zijn de vroegere bestuursleden van Germinal die de scheve situatie daar hebben moeten rechttrekken.” Leedvermaak is er niet bij Van Der Linden, ook al staat Germinal Beerschot laatste. “Ik vind het eerder triest. Of er een fusie moet komen? Die had er al lang moeten zijn.”
 
“Het zijn natuurlijk niet de eenvoudigste persoonlijkheden die het bij beide clubs voor het zeggen hebben, maar ik respecteer hen wel. Wauters is geen gemakkelijke mens om mee om te gaan. We hebben vroeger ook onze discussies gehad. Maar, zonder hem was er al lang geen Antwerp meer."

Marc Van Der Linden was 19 keer international bij de Rode Duivels. Speelde 329 wedstrijden voor de 'Great Old' en was goed voor 86 doelpunten. De ex-Rode Duivel speelde eerder ook voor Anderlecht. [VI]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties