Niet alleen STVV meldt zich voor Zewlakow

Philippe Crols
| 0 reacties
Niet alleen STVV meldt zich voor Zewlakow
Foto: © SC

Gisteren kon u al lezen dat de spits, Marcin Zewlakow, nadrukkelijk in de belangstelling van Sint Truiden stond. Het leek niet meer lang te gaan duren of de Pool zou naar Staaien trekken, maar nu zijn er nog andere clubs die op de deur van de spits komen kloppen. 

Over het feit dat Marcin Zewlakow mag opkrassen bij het Franse Metz bestaat nog altijd geen enkele twijfel. Volgens de manager van de spits zijn er echter ook nog andere clubs dan Sint Truiden die de Pool willen aantrekken. Zo zou er volgens de technisch directeur van Sint Truiden, Guy Mangelschots, interesse zijn vanuit de Premier League. Ook andere Franse eersteklassers zouden niet nee zeggen tegen Zewlakow. Vrij opmerkelijk, want een onvergetelijke indruk zal de spits in Frankrijk niet gemaakt hebben. Hij mocht amper vijf maal aan een wedstrijd beginnen, viel ook vijf maal in, maar scoorde niet. 

Mangelschots meldt in Het Belang van Limburg dat de transfer niet noodzakelijk is afgesprongen, maar dat de kans dat Zewlakow naar Staaien komt er ook niet groter op is geworden. De technisch directeur begrijpt dat Zewlakow zich in de kijker wil spelen met het oog op het komende WK, maar STVV gaat de beslissing van de Pool alvast niet afwachten als we Mangelschots mogen geloven. 'STVV gaat alvast naar alternatieven op zoek', aldus de ex-trainer van de Limburgers.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties