Drie Europagangers op televisie

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Drie Europagangers op televisie
Foto: © SC

Deze week staat er weer heel wat Europees voetbal op het programma. Anderlecht, Club Brugge en Zulte Waregem moeten Europees aan de bak. En er is goed nieuws voor de fans, want alle wedstrijden komen straks rechtstreeks op het scherm.

Dinsdag speelt Anderlecht zijn derde Champions League – wedstrijd, thuis tegen AC Milan. KanaalTwee brengt die partij uiteraard opnieuw live op het scherm. Robin Janssens praat de voor- en nabeschouwing aan elkaar, afspraak om 20u15. De wedstrijd zelf start om 20u45.

Woensdag is er opnieuw Champions League, maar dit keer zonder Belgische clubs. KanaalTwee kan daardoor wel de topper van de speeldag uitzenden: Chelsea – Barcelona, opnieuw om 20u15. De wedstrijd zelf start om 20u45.

Donderdag moeten Zulte Waregem en Club Brugge aan de bak in de Uefa-beker. Beide wedstrijden komen rechtstreeks op het scherm. Jammer genoeg overlappen beide wedstrijden elkaar wel een stukje. Austria Wenen – Zulte Waregem start om 19u30 en wordt rechtstreeks uitgezonden door VT4, de voorbeschouwing start tien minuten voor de aftrap.

Club Brugge – Bayer Leverkusen start om 20u45. KanaalTwee brengt de wedstrijd op het scherm. De voorbeschouwing start trouwens al om 20u15.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties