Hernan Losada zet zijn krabbel onder Kielse contract

Hernan Losada zet zijn krabbel onder Kielse contract
Foto: © SC

Vanmiddag heeft  Hernan Losada zijn vierjaarscontract bij Germinal Beerschot ondertekend. Deze namiddag om half vijf plaatste het Argentijns paradepaardje zijn krabbel, waardoor hij alvast tot 2011 onder contract staat op het Kiel.

Dat Losada gegeerd was op de transfermarkt is een understatement. Niet alleen Standard (dat hem een lucratief contract voorlegde) toonde interesse, ook Club Brugge (via een gesprek met sportief manager Luc De Vroe) stond niet weigerachtig tegen zijn komst, terwijl ook een Engelse club uit de Premiership informeerde in verband met een eventuele transfer.

"Het voorstel van Standard was het meest concrete, en daar kon ik ook meer verdienen, maar eigenlijk wou ik nooit weg bij Germinal Beerschot. Ik voelde me hier vanaf de eerste dag thuis, ben schitterend opgevangen en heb in Antwerpen inmiddels een leuke vriendenkring opgebouwd", zegt Losada zelf erover. "En ook op sportief vlak voel ik dat deze club ambitieus is en hogerop wil. Daar wil ik graag aan meewerken. Vandaar dat ik uiteindelijk bij Germinal Beerschot een contract voor vier jaar heb getekend. Het bestuur heeft een mooi signaal gegeven door deze groep zo goed als mogelijk bij elkaar te houden. Daar moeten we volgend seizoen, en ook daarna, zeker de vruchten van kunnen plukken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties