Moeskroense stadionomroeper toont geen respect

Nico Wieme
| 31 reacties
Moeskroense stadionomroeper toont geen respect
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot verloor zaterdag met 1-0 op het veld van Moeskroen. Bij de Antwerpenaren stond de match volledig in het teken van hun ex-ploeggenoot François Sterchele. Dat de Moeskroense stadionomroeper de minuut stilte niet respecteerde, ergerde hen

Dat Germinal Beerschot gisteren met 1-0 verloor bij Excelsior Moeskroen, kon trainer Harm Van Veldhoven amper deren. De Germinal Beerschotcoach toonde begrip voor zijn spelers die er niet echt met hun hoofd bij waren. 

Toen de spelers vlak voor de aftrap rond de middencirkel een eerbetoon aan de overleden François Sterchele brachten, werd de minuut stilte abrupt verstoord door de stadionomroeper die het nodig vond om op dat moment een aantal mededelingen te doen. De Antwerpse delegatie kon er geen begrip voor opbrengen.
"Dat doet pijn. We hebben in de cirkel gestaan met François tussen ons in en dan probeer je iets te verwerken met je groep maar dan zie je dat de entourage daarrond dat niet begrijpt", aldus Van Veldhoven op Sporza.

"De jongens wilden deze wedstrijd absoluut winnen maar naar het einde toe zag je dat de wedstrijd mentaal al zoveel van hen had geëist, zoveel verdriet dat er geleden is, dat je dat niet zomaar weggooit. Dan moet je even stilstaan bij de menselijke kant van het profvoetballer zijn", besloot de trainer van de Ratten. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties