Van Veldhoven: 'Dit was een verplicht nummer'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Van Veldhoven: 'Dit was een verplicht nummer'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot verloor zaterdagavond met 1-0 van Moeskroen. Custovic zorgde voor het enige doelpunt van de avond op Le Cannonier.

Trainer Harm Van Veldhoven had weinig zin om de wedstrijd te evalueren, laat staan over voetbal te praten. "Ik vind het totaal ongepast om na de gebeurtenissen van deze week, met het overlijden van François Sterchele, bij dit verplicht sportief nummer stil te staan. Eigenlijk zijn we de voorbije dagen amper met deze wedstrijd bezig geweest. Iedereen was met z'n gedachten bij het te vroege afscheid van François. Ook tijdens de wedstrijd, en ook nu nog, na afloop."

"Ik wil alleen maar kwijt dat Germinal Beerschot enorm ondersteboven was en is. François Sterchele mag van dit seizoen dan wel bij Club Brugge spelen, hij deed de voorbereiding op dit seizoen nog wel bij ons op het Kiel. Elke gelegenheid om bij Germinal Beerschot binnen te springen, greep hij met beide handen. Eigenlijk leefde hij nog tussen deze groep. Waarmee ik eigenlijk maar wil zeggen dat dit afscheid enorm zwaar valt."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties