Donadoni: 'Marco is een eerlijk man'

Donadoni: 'Marco is een eerlijk man'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het lot van de Italianen voor de verderzetting van het Europees kampioenschap ligt in handen van de Nederlanders. Als de troepen van Marco Van Basten verliezen tegen Roemenië is het over en out voor de wereldkampioen. Donadoni is er gerust in.

De Italianen moeten op de slotspeeldag in groep C winnen van Frankrijk en hopen dat Roemenië niet verder komt dan een gelijkspel tegen Nederland. Uiteraard is er veel te doen omtrent de rol van de Nederlanders. Zij kunnen twee concurenten uitschakelen.

"Ik heb er geen schrik voor dat de Nederlanders het spel niet eerlijk zouden spelen", vertelde Roberto DonadoniMarco Van Basten is een eerlijk persoon. Ik ken hem heel goed."

Mocht Roemenië toch winnen van Nederland dan zou het een behoorlijke déjà vu zijn voor de Italianen. Op het EK in 2004 leken ze ook door te stoten door een goal in de laatste minuut van Antonio Cassano tegen de Bulgaren. Helaas voor Italië eindigde Zweden - Denemarken op 2-2, de enige uitslag waardoor beide Scandinavische landen geplaatst waren voor de kwartfinales. op een persconferentie. "
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties