Kanu weer trefzeker voor Anderlecht

De Nijs Michael
| 7 reacties

De voorbereiding is intussen bij nagenoeg elke eersteklasser op gang getrapt, gisteren stond voor bekerwinnaar Anderlecht zelfs al een tweede oefenpartij op het programma. De Brusselaars gingen naar jaarlijkse gewoonte op bezoek bij Knokke.

Anderlecht kende dit jaar weinig of geen problemen met de kustploeg, onder de leiding van scheidsrechter De Bleeckere zorgde Jonathan Legear al na tien minuten voor een dubbele voorsprong. In het vervolg van de eerste helft kwam paars-wit niet meer tot scoren, waardoor we gingen rusten bij een 0-2 stand.

In de tweede helft namen de Brusselaars echter opnieuw een blitsstart. Nieuwkomer Kanu scoorde al na drie minuten in de tweede helft de 0-3 en amper vier minuten later vond ook Boateng de weg naar de goal. Lamah kon de score vervolgens uitdiepen tot 0-5, waarna Chatelle een kwartier voor het einde de 0-6 eindstand op het bord kon zetten. Vanmiddag moet Anderlecht opnieuw aan de bak, dan is tweedeklasser Hamme de oefenpartner.

Anderlecht eerste helft: Bruzzese, Ciza, Legear, Juhasz, Deschacht, Houman, Kalala, Sare, Iakovenko, Garcia, Losada.

Anderlecht tweede Helft: Bruzzese, Kruiswijk, Kalala, Sare, Ciza, Goor, Gillet, Chatelle, Lamah, Boateng, Kanu.

Doelpunten: 07' Legear (0-1), 10' Legear (0-2), 48' Kanu (0-3), 52' Boateng (0-4), 72' Lamah (0-5), 74' Chatelle (0-6)