Standard wint met forfaitcijfers

Sandro Di Pietro
| 8 reacties

Landskampioen Standard speelde zaterdagavond hun eerste oefenmatch voor komend seizoen. De Rouches wonnen met forfaitcijfers.

Standard dat zaterdagavond te gast was in Veldwezelt ging met forfaitcijfers winnen bij de thuisploeg. De nieuwe Standardcoach Laszlo Bölöni had meteen werk voor de boeg.

In het eerste kwartier was het puzzulen voor de Luikenaars, maar net voor de rust kopte Fellaini een voorzet binnen van de jonge Marloye binnen. Na de koffie startte Standard met bijna een volledig A-elftal waardoor het beter aan spelen en kansen toekwam. De Camargo maakte al snel de 0-2 en even nadien de 0-3. De nieuwelingen Dalmat en Nicaise namen ook nog een doelpunt op hun rekening.

Standard eerste helft: Espinoza, Mulemo, Phibel, Alexandre Da Silva, Goreux, Defour, Fellaini, Witsel, Marloye, Alandson Da Silva, Kabamba.

Standard tweede helft: De Vriendt, Marcos, Dante, Sarr, Ingrao, Dufer, Dembele, Nicaise, Dalmat, Toama, De Camargo.