Brüls: 'Koos MVV boven Club Brugge'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Brüls: 'Koos MVV boven Club Brugge'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christian Brüls, een 19-jarig toptalent dat vorig seizoen voor AS Eupen speelde, zegt vandaag in de krant Het Nieuwsblad dat hij MVV Maastricht verkoos boven Club Brugge. MVV is overigens een tweedeklasser in Nederland.

Christian Brüls is na Guillaume Gillet het tweede goudhaantje dat AS Eupen heeft moeten laten gaan. Heel wat Belgische eersteklassers met op kop Club Brugge hadden interesse in de middenvelder, maar hij koos voor de Nederlandse tweede klasse om er bij MVV Maastricht te voetballen.

"AA Gent, Zulte-Waregem en Germinal Beerschot waren club die me wilden en ook Club Brugge toonde interesse. Zij wilden me wel nog eerst een jaartje uitlenen. Uiteindelijk heb ik voor MVV gekozen omdat het voor mij dichter bij huis is en ik hier de beste stappen in mijn carrière kan zetten", aldus het jonge talent .

"Het Nederlandse voetbal, aanvallend en met combinaties, ligt me eigenlijk beter dan het Belgische voetbal. Uiteraard wil ik voetballen op het hoogste niveau, maar dat kan net zo goed op termijn met MVV gebeuren", besluit Brüls.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties