Arsenal heeft 4,5 miljoen over voor Defour

De Nijs Michael
| 19 reacties
Arsenal heeft 4,5 miljoen over voor Defour
Foto: © SC

Steven Defour staat niet langer op het transferlijstje van Middlesbrough. De Engelse topklasser vindt de aanvoerder van Standard te duur. Toch is een transfer naar de Engelse competitie nog steeds mogelijk, Arsenal wil de middenvelder namelijk aantrekken.

Arsenal stuurde dit seizoen al meermaals een scout naar Sclessin om er de prestaties van Steven Defour in kaart te brengen. Blijkbaar heeft de Rode Duivel een goede indruk gemaakt bij de talentenjagers, want Arsenal-manager Wenger wil de Gouden Schoen graag aan zijn selectie toevoegen. Volgens het Engelse News of the World wil de topclub een bod van 4,5 miljoen uitbrengen bij Standard.

De kans dat Standard dat bod aanvaardt lijkt echter nihil. Bovendien is de entourage van Defour naar eigen zeggen niet op de hoogte van de interesse van Arsenal. "Wij hebben geen weet van concrete interesse. Ook niet van Arsenal", vertelt Defours zaakwaarnemer Stefani in Het Laatste Nieuws. Italiaanse bronnen melden dan weer dat Defour gevolgd wordt door Fiorentina.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties