Anderlecht denkt opnieuw aan Sleyman

De Nijs Michael
| 5 reacties
Anderlecht denkt opnieuw aan Sleyman
Foto: © SC

Anderlecht haalde deze winter al drie nieuwe spelers in huis, maar de honger van de Brusselaars is nog niet gestild. Zo is paars-wit nog steeds op zoek naar defensieve versterking, in dat opzicht is de vicelandskampioen nu uitgekomen bij Suleyman Sleyman.

Herman Van Holsbeeck gaf onlangs aan dat de komst van de jonge Tsjech Ondrej Mazuch een prioriteit is voor Anderlecht, maar dat wil niet zeggen dat de Brusselaars geen alternatief achter de hand hebben. Zo hebben de hoofdstedelingen Suleyman Sleyman in het vizier. Het is niet de eerste keer dat de Zweed met Syrische roots aan Anderlecht wordt gelinkt, want ook in 2007 was de verdediger al in beeld bij paars-wit.

Sleyman is een verdediger die zowel links als rechts aardig uit de voeten kan. Hij is sinds 1999 aan de slag bij het Zweedse Hammerby IF, het topteam kaapte hem destijds weg bij Assyriska Föreningen Södertälje. Intussen heeft Sleyman het ook tot kapitein van de Zweedse nationale ploeg geschopt. 

Anderlecht moet echter afrekenen met hevige concurrentie in de strijd om de verdediger, zo tonen ook Ajax, Feyenoord, Hamburger FC en Twente interesse in de 29-jarige international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties