Franse journalist: 'Trainersruil Bölöni-Gerets grap'

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Franse journalist: 'Trainersruil Bölöni-Gerets grap'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren maakten verschillende media bekend dat er een trainersruil op til zou zijn tussen Standard Luik en Olympique Marseille. Een Franse journalist zegt vandaag in Le Soir dat het om een misplaatste grap gaat.

Gisteren meldde de Franse media dat Eric Gerets zou verhuizen naar Standard Luik terwijl Laszlo Bölöni de omgekeerde beweging zou maken naar Olympique Marseille. Een Franse journalist zegt vandaag dat dit helemaal niet aan de orde is. "Dit bericht is een misplaatste grap. Eric Gerets is inderdaad einde contract, maar in principe zal Olympique Marseille niet voor april spreken over een contractverlenging. Misschien zal Gerets zelf beslissen om te vertrekken, maar dan lijkt het me niet dat een terugkeer naar België in zijn plaatje past."

"Eric Gerets verdient bij Marseille 100.000 euro netto per maand. Ik zie hem eigenlijk eerder naar Spanje of naar Engeland trekken", gaat de man verder. "Of Laszlo Bölöni (foto boven) in aanmerking zou komen bij Marseille? Daar heb ik althans nog niets over gehoord."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties