Bij Standard is Champions League belangrijkste

Yves Dekoning
| 10 reacties
Bij Standard is Champions League belangrijkste

Volgens Axel Witsel liggen de spelers van Standard niet wakker van de Belgische competitie, maar zitten ze vooral met de Champions League in hun hoofd. De jonge middenvelder wil met de Rouches Europees schitteren.

Axel Witsel zou de interesse genieten van Arsenal, Manchester United en Manchester City. Maar tot concrete contacten kwam het nog niet en daar is de 20-jarige Belg blij mee. "Die interesse doet me plezier, maar ik heb zelf nog niets gehoord. Ik ben opgelucht dat het stil blijft rond mij. Zo kan ik me concentreren op Standard. Ik wil mee voorop lopen en me nog verbeteren."

In HLN zegt Witsel dat de spelers van Standard niet met de Belgische competitie bezig zijn: "Die gaat nu pas echt van start met de play-offs. Ik zeg niet dat de eerste fase een maat voor niets is, maar door de hervorming kun je even gas terugnemen. De punten worden toch gehalveerd. Iedereen zit met zijn gedachten bij de Champions League. Dat we straks tegen Real Madrid, Barcelona of Manchester United spelen, is te opwindend." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties