Club Brugge wil Hoefkens én Wagner

Anthony Van der Planken
Club Brugge wil Hoefkens én Wagner
Foto: © SC

Club Brugge maakt werk van verdedigende én aanvallende versterking. Blauw-zwart is zo goed als rond met Carl Hoefkens en praat ook met de Duitse spits Sandro Wagner.

Hoefkens legde gisteren succesvol medische testen af bij Club. Vandaag laat hij het bestuur weten of hij wil tekenen. De verdediger zou nog een aanbieding van Burnley achter de hand hebben. Hoefkens is erg interessant voor Club omdat hij transfervrij is, waardoor er genoeg financiële ruimte overblijft om een topspits binnen te halen.


En die topspits moet Sandro Wagner worden, zo weet GvA. Wagner, die zijn opleiding genoot bij Bayern München en daar ook vier duels in de basis mocht starten, schitterde afgelopen zomer op het EK voor beloften. Met zijn twee goals in de finale had hij een groot aandeel in Duitslands Europese titel. Wagner ligt nu onder contract bij tweedeklasser Duisburg, waarmee hij onlangs nog een oefenwedstrijd tegen Club speelde. Ook toen scoorde hij twee keer. Met zijn 1m94 zou de 21-jarige Wagner alvast een stevige versterking voor de Brugse aanval zijn.

Blauw-zwart zou al een akkoord hebben met Duisburg, het is enkel wachten hoe het de zware looneisen van de speler zelf kan invullen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties