Ook Man United, Arsenal en Real willen Lukaku

De Nijs Michael
| 27 reacties
Ook Man United, Arsenal en Real willen Lukaku
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft met Romelu Lukaku een echt goudhaantje in handen. De vraag is echter hoe lang paars-wit de jongeling in onze hoofdstad kan houden, want steeds meer Europese topteams azen op de aanvaller.

Onlangs werden het Italiaanse AC Milan en het Engelse Chelsea al in verband met Lukaku gebracht. Vooral de interesse van Chelsea zou concreet zijn. De Londense grootmacht wil tien miljoen euro geven voor de aanvaller. Bovendien zou de zestienjarige aanvaller tot 2011 mogen rijpen bij Anderlecht.

Er zijn echter kapers op de kust. Zo linkt de Engelse pers ook Manchester United en Arsenal aan de zestienjarige goaltjesdief. Bij beide teams zou de jeugdinternational overigens een landgenoot terugvinden. De laatst genoemde club is de werkgever van Thomas Vermaelen, terwijl Manchester United de broodheer van Ritchie De Laet is.

Toch moeten de Engelse toppers ook uitkijken voor buitenlandse topclubs. Zoals eerder gemeld volgt ook AC Milan de prestaties van de spits op de voet en nu wordt ook het Spaanse Real Madrid in de plaatselijke pers aan Lukaku gelinkt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties