Beckford dwingt replay af in extra tijd

Wouter Laeremans
| 1 reacties

Leeds United heeft 2-2 gelijkgespeeld op het veld van Tottenham Hotspur en kan proberen in eigen huis de kwalificatie af te dwingen. Jermaine Beckford bracht leeds twee keer terug en was de held van de avond.

Jermaine Beckford scoorde net als tegen Manchester United en zal zeker in de belangstelling blijven van heel wat clubs. De spits vloerde Gomes tussen een bos Tottenham-verdedigers na een corner.

Daarmee had de Engelsman net na rust de gelijkmaker binnengelegd, want de Spurs waren op voorsprong gekomen via Peter Crouch. De boomlange spits was trefzeker in de rebound op een schot van Krancjar.

De ingevallen Roman Pavlyuchenko leek zijn ploeg de overwinning te schenken, maar het venijn van de wedstrijd zat hem in de staart. De duivelse Jermaine Beckford hield zijn zenuwen onder controle en scoorde zes minuten in de extra tijd op penalty de gelijkmaker.