Hazard: "Ik ben niet kwaad op Advocaat"

Hazard: "Ik ben niet kwaad op Advocaat"
Foto: © SC

Eden Hazard was vrijdag even in het land. Sporza sprak hem aan en legde hem wat thema's voor. Hazard was buitengewoon openhartig.

Het ontslag van Dick Advocaat was natuurlijk het eerste waarover gesproken werd. "We zullen het wel zonder hem doen", aldus Hazard. "Ik ben niet kwaad op hem, maar zijn vertrek is een bittere pil. Gelukkig zijn er genoeg coaches. Wie? Er zijn veel competente coaches, zoals een Michel Preud'homme. Hopelijk wordt het een trainer met een toekomstvisie."

Met Lille kan Hazard nog steeds de Champions League halen. "We staan nu zesde, maar de top drie kan nog. Dan halen we Champions League en dat zou super zijn. Het bestuur is echter al blij met de Europa League. Ik weet dat Zidane me heeft aangeprezen bij Real, maar ik blijf bijna zeker bij Lille. Ikzelf heb nog geen contact gehad met topclubs, maar mijn manager misschien wel."

De EK-kwalificatie komt er aan. "Hopelijk kunnen we ons plaatsen. We hebben in onze laatste matchen bewezen dat we potentieel hebben. De matchen zullen er snel genoeg zijn en we zullen vanaf het begin top moeten zijn."

Hij sprak ook nog even over de Belgische competitie. "Ik volg het nog regelmatig. Ik ben al eens naar Kortrijk gaan kijken, want Benteke is een goede vriend van mij. Ik ben ook blij dat Anderlecht bovenaan staat, want ik ben altijd een fan geweest." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties