Hoefkens: "Altijd goed voetbal gebracht"

Steurbaut Kersten
| 18 reacties
Hoefkens: "Altijd goed voetbal gebracht"
Foto: © SC

De crisis bij Club Brugge is voorlopig bezworen na de kwalificatie tegen Dinamo Minsk en de driepunter op Westerlo. Toch maakte blauw-zwart het zich nog onnodig moeilijk in het Kuipje, beseft Hoefkens. “We hebben het niet altijd perfect uitgespeeld”.

Club Brugge mocht na 80 seconden al de armen in de lucht gooien. “We hadden op voorhand gezegd dat we op dezelfde manier moesten beginnen zoals tegen Dinamo Minsk”, opent kapitein Carl Hoefkens. “Westerlo is een ploeg die wil en kan voetballen en dan liggen er op de tegenaanval mogelijkheden.”

“Aan de rust had het eigenlijk al 0-2 moeten staan, maar we hebben het niet perfect uitgespeeld. In de tweede helft kregen we een gelijkaardig scenario en lieten we nog de kans op de 0-3 liggen. De aansluitingstreffer van Westerlo valt volledig uit de lucht, maar je weet dat het dan altijd nog kan mislopen. Er moet maar één keer een bal doorglijden op het gras. Maar al bij al hebben we het makkelijk uitgespeeld.”

Het was voor Club Brugge de eerste uitzege sinds 21 maart op het veld van Germinal Beerschot. “Hopelijk heeft de kwalificatie in Minsk voor de ommekeer gezorgd. We hebben dit seizoen altijd goed voetbal gebracht, maar het zat allemaal een beetje tegen.”

“We verdienden meer dan we gekregen hebben, maar op die omstandigheden wil ik niet meer terugkomen”, verwijst Hoefkens naar de scheidsrechterlijke beslissingen van de voorbije weken. “Hopelijk kunnen we de positieve lijn nu doortrekken. Het ziet er alvast goed uit.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties