Kljestan: "Ik zou het zeker geen makkelijke zege noemen"

Kljestan: "Ik zou het zeker geen makkelijke zege noemen"
Foto: © SC

Sacha Kljestan begint stilaan boven water te komen bij Anderlecht. Voor de tweede opeenvolgende keer stond de Amerikaan in de basis.

Kljestan speelde een zeer verdienstelijke wedstrijd op het middenveld. Hij liep voor twee na de rode kaart van Polak. "Dit is een belangrijke zege voor ons", wist Kljestan. "Na de wedstrijd tegen Athene hadden we bevestiging nodig. Als je met tien valt en toch nog zo'n wedstrijd kan afleveren, is dat natuurlijk een enorme vertrouwensboost."

Al bij al kon Anderlecht de zege nog makkelijk pakken. "Ik zou het zeker niet makkelijk noemen", lacht Kljestan. "We hebben ons dubbel moeten plooien hoor. Na de twee nederlagen in de competitie mochten we echter niet verliezen. We wilden onze fans niet weer in de steek laten."

De Amerikaan lijkt steeds meer op zijn gemak te zijn in Brussel. "Ik voel me aanvaard door iedereen: de coaches, de spelers en het publiek. Ik beschouw Brussel nu ook al als mijn thuis. Het was aanpassen toen ik hier aankwam. Zeker aan het meer fysieke spel hier in België."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties