Fans van Germinal Beerschot zwijgen 13 minuten

Steurbaut Kersten
| 174 reacties
Fans van Germinal Beerschot zwijgen 13 minuten
Foto: © SC

De supporters van Germinal Beerschot hebben zondagavond van zich laten horen. De paars-witte fans toonden voor, tijdens en na de wedstrijd tegen Racing Genk hun ongenoegen over de gang van zaken binnen het bestuur.

De kritiek is vooral gericht op de Ekerse clan binnen het bestuur, erevoorzitter Jos Verhaegen en technisch directeur Gunther Hofmans. Voor de wedstrijd werd in de clubnaam aan de poort ‘Germinal’ overschilderd.

De eerste dertien minuten van de wedstrijden hielden de fans een ‘stil’ protest. Daarna werden spandoeken tegen het bestuur in de lucht gestoken. ‘Versnel Buiten’ en ‘We zijn gejost’ waren de niet te misverstane slogans.

“We willen een bestuur dat gelooft in de eigenheid van onze club, zich inzet om de doelstellingen (top-zes) te halen, ondubbelzinnig tegen iedere vorm van een fusie is en respect toont voor de supporters”, klinkt het op een pamflet.

Na de wedstrijd trokken de fans naar de hoofdingang van het stadion om hun ongenoegen te uiten. Omdat de poorten werden afgesloten, slaagden de supporters er niet in om tot bij het bestuur te komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties