Prince B. had twee op drie vorige week

Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Prince B. had twee op drie vorige week
Foto: © SC

Prince B. voorspelde vorige week twee van de drie duels goed en gaat ook deze week weer op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Vandaag gaat Prince B. weer op zoek naar weddenschappen gelijk aan of hoger dan 1.50. Prince B. heeft voor het komende voetbalweekend alvast weer drie leuke voorspellingen gedaan. Bovendien houdt onze huisadviseur ook zijn eigen klassement (momenteel score van 3 op 6) bij. Waag zelf uw kans bij BWIN!

Heeft u nog leuke odds gezien gelijk aan of hoger dan 1.50? Laat het dan weten bij de reacties onder dit artikel!

U krijgt van ons 150 euro gratis gratis krediet om te gokken bij BWIN. Schrijf u in via deze website

1. Werder Bremen - Bayern 2 @ 1.65
Bayern kan terug beschikken over Arjen Robben en ook aanvaller Gomez is op dreef. Vorige week won München met ruime 5-1 cijfers en deze week willen ze die lijn absoluut doortrekken. Het verschil met Dortmund bedraagt veertien punten. De kloof is groot, maar indien Bayern een mooie reeks kan neerzetten is het wie weet nog mogelijk om Dortmund op te jagen. Bovendien wil Bayern absoluut de tweede plaats pakken en is een zege tegen Werder noodzakelijk.

2. Bucaspor - Kasimpasaspor 2 @ 2.85
Voor Fuat Capa en Luc Nilis is dit een cruciaal duel. Buca en Kasimpasa staan allebei in de kelder van het klassement. Buca is voorlaatste met twaalf punten en Kasimpasa laatste met acht punten. Kasimpasa won afgelopen midweek in de beker met 3-1 van landskampioen Bursaspor en sinds de komst van onze landgenoten waait er een nieuwe wind door de club. Bij Buca, de ex-club van Dahmane, zijn er allerlei problemen. De club zit quasi aan de grond. Kasimpasa moet dit duel eigenlijk winnen en het momentum spreekt in het voordeel van de bezoekers.

3. KV Mechelen - Anderlecht 2 @ 1.62
Paars-wit staat zondag voor een moeilijke verplaatsing naar Malinwa maar de thuisploeg speelt straks al haar vierde wedstrijd in anderhalve week. Het won bij Eupen, pakte een punt bij Charleroi en verloor zielloos met 2-0 in de beker bij Standard. We vermoeden dat de Brusselaars meer klaar zijn voor deze partij en dat de frisheid de bovenhand zal halen. Bovendien is aanvallende kwaliteit bij Anderlecht bij de allerbeste in ons land. We zien Anderlecht dan ook winnen.

Bekijk ook eens wat u kan winnen als u onderstaande wedstrijden zou combineren in één combo.

Leverkusen - Hannover 1 @ 1.53
Veendam - Zwolle 2 @ 1.85
Club Brugge - G. Beerschot 1 @ 1.35
KVSK United - Roeselare 1 @ 1.45
Schalke - Hoffenheim 1 @ 1.75
Inter - Palermo 1 @ 1.70
FC Twente - Feyenoord 1 @ 1.30

Inzet: € 150
Nettowinst: € 3064,30

Odds kunnen schommelen naargelang het aantal personen die weddenschappen plaatsen op een bepaalde uitkomst. Wees er dus op tijd bij!
 

U krijgt van ons 150 euro gratis gratis krediet om te gokken bij BWIN. Schrijf u in via deze website

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties