MacDonald: "Misschien wil ik te graag scoren"

Jelle Vereecke
| 18 reacties
MacDonald: "Misschien wil ik te graag scoren"
Foto: © SC

Sherjill MacDonald lijkt eindelijk terug na zijn blessure en operatie aan de buikspieren. Nu moeten de doelpunten nog volgen.

De laatste keer dat MacDonald tot scoren kwam voor Germinal Beerschot was op 28 november 2009, tegen Roeselare. Zaterdag tegen Lierse scoorde de Nederlander bijna, maar hij miste de goede kans. "Misschien wil ik te graag scoren", zegt MacDonald in HLN.

Germinal Beerschot ontvangt vanavond AA Gent in een alweer erg belangrijk duel . MacDonald staat waarschijnlijk aan de aftrap. In de 448 minuten die de Nederlander dit seizoen toch al verzamelde scoorde hij nog geen enkele goal. "Ik voel wel dat ik er steeds dichter bij kom, dat ik er tegen Gent misschien wel eentje kan inschieten."

MacDonald is in het verleden nooit een goalgetter geweest. "De statistieken tonen dat aan", geeft de spits eerlijk toe. "Ik functioneer dan ook op mijn best als tweede spits, naast een echte killer. Maar ik zou niet graag met nul goals eindigen. Zelfs als ik er nu ineens drie zou scoren, dan nog blijft het een rotseizoen voor mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties