Moeilijke tijden voor Germinal Beerschot en zijn supporters

Melissa Maes
| 34 reacties
Moeilijke tijden voor Germinal Beerschot en zijn supporters
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot beleeft donkere tijden. Naast de degradatieproblemen heeft de club ook zorgen om zijn supporters.

Na het verlies tegen Sint-Truiden werd op het Kiel de spelersbus van Germinal Beerschot ontvangen door  misnoegde supporters. Een groepje bekogelde de bus met eieren.  Philippe Clement sprak de fans toe en bracht zo de rust terug. De supporters vroegen de spelers om te voetballen met hun hart en niet te spelen voor hun portefeuille.

Daniel Cruz begrijpt de reactie van de aanhang: “Zij geven iedere wedstrijd opnieuw alles voor de ploeg. Het is normaal dat ze zwaar ontgoocheld zijn.” Cruz beseft dat de positie van Germinal Beerschot beschamend is. “Het is niet normaal dat Germinal Beerschot tot de laatste speeldag moet vechten tegen de degradatie. We doen nochtans ons best, maar helaas zit het de laatste tijd niet mee.” Cruz hoopt  dat de supporters achter de ploeg blijven staan en dat Germinal Beerschot op die manier toch nog de redding kan schenken. “Onze fans zijn zeer belangrijk voor ons.”

Na de wedstrijd raakten twee Germinal Beerschot-supporters gewond bij een auto-ongeluk. De chauffeur moest de nacht doorbrengen in het ziekenhuis van Tienen voor observatie. De broer van de bestuurder hield aan het ongeluk een gebroken oogkas, een gebroken neus en blauwe plekken over. De oorzaak van het ongeval is nog niet gekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties