Bruzzese: "Ik heb mijn job goed gedaan"

Melissa Maes
| 8 reacties
Bruzzese: "Ik heb mijn job goed gedaan"
Foto: © SC

Sébastien Bruzzese debuteerde woensdagavond bij AA Gent. Na de twee flaters van Frank Boeckx tegen Standard, gaf trainer Francky Dury voorkeur aan de derde doelman.

Sébastien Bruzzese mag spreken van een geslaagd competitiedebuut. De 22-jarige Luikenaar hield de Buffalo’s recht tegen zijn ex-ploeg. “Ik heb vier jaar op dit moment gewacht. Toen ik achttien was, tekende ik mijn eerste profcontract bij Anderlecht. Mijn debuut tegen paars-wit is niet speciaal, ik focus me niet op de tegenstander.”

“De trainer nam me enkele uren voor de aftrap apart. Hij vertelde me dat ik zou spelen en sprak zijn vertrouwen uit. De verstandhouding met Bojan Jorgacevic en Frank Boeckx zit goed. Wie ook speelt, we kunnen het goed met elkaar vinden.”

Was Bruzzese dan niet zenuwachtig en onzeker bij zijn debuut? “De eerste twee pogingen van Anderlecht waren gemakkelijk, maar wel enorm belangrijk voor het vertrouwen. Ik voelde me goed en heb mijn job goed gedaan.”

In de slotfase wou heel Anderlecht nog een strafschop nadat de Gentse keeper in de voeten dook van Dalibor Veselinovic. “Hij wou een strafschop, maar de scheidsrechter heeft die fase goed beoordeeld. Veselinovic wou me dribbelen en ik raak eerst de bal.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties