"Anderlecht heeft alleen nog maar koorknaapjes"

"Anderlecht heeft alleen nog maar koorknaapjes"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Na het puntenverlies tegen Club Brugge staat Anderlecht voor een zware klus om toch nog de landstitel binnen te halen. Ex-spelers Bertrand Crasson en Pär Zetterberg dienen paars-wit weinig kansen toe.

Zetterberg voetbalde twaalf seizoenen voor Anderlecht en zag altijd voldoende leiders. “Soms waren er zelfs te veel. Maar ik heb liever meerdere spelers die brullen in een kleedkamer, dan geen enkele”, zegt de Zweed in Sudpresse.

“Met Mbark Boussoufa verloor Anderlecht ook zijn belangrijkste speler, op en naast het veld. En nu is Lucas Biglia ook out.”

Ook Bertrand Crasson is hard voor de huidige kern. “Met alle respect, maar Lecjaks en Marecek zouden in mijn tijd bij de beloften spelen. Hetzelfde met Veselinovic. Een speler uit tweede klasse is toch geen versterking?”, zegt de voormalige verdediger in GvA.

“Dan heb ik het nog niet over de Bulikyns en de Rnic'en van deze wereld. Ze hebben de club veel geld gekost, maar brachten niets bij. Polak kreeg vaak kritiek, maar was wel de enige persoonlijkheid. De jongens die nu overblijven zijn stuk voor stuk koorknaapjes.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties