Bergen haalt Belgische belofte weg bij Lens

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Bergen haalt Belgische belofte weg bij Lens
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Promovendus Bergen maakt werk van zijn ploeg voor volgend seizoen. Na de contractverlengingen van trainer Dennis Van Wijk en enkele spelbepalende spelers en de komst van Bourabia, haalt de club nu ook de Belgische jeugdinternational Quentin Pottiez.

Pottiez is een 20-jarige aanvallende middenvelder en komt over van het Franse RC Lens. Hij kreeg zijn opleiding bij Moeskroen en verdedigde de voorbije vijf seizoenen de kleuren van de Noord-Franse club. Pottiez tekende bij bergen een contract voor drie seizoenen.

“Ik ben heel blij met deze transfer en ben fier om uit te komen voor de enigste club uit Henegouwen op het hoogste niveau”, reageert Pottiez. “De club toont veel ambitie en ik heb veel zin om mee mijn schouders onder dit project te zetten. Ik kon geen betere omgeving wensen om mezelf te onwikkelen.”

Pottiez zal in Bergen alvast kunnen rekenen op de steun van Aliou Dia. “Met hem heb ik nog in het jeugdcomplex Futurosport van Moeskroen gespeeld. En met Cédric Berthelin heb ik nog getraind bij Lens.” 

Bij Bergen krijgt Pottiez het nummer 17. Hij speelde drie wedstrijden voor de nationale ploeg onder 17.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties