Beerschot verrast spelers met stage in Texel

Melissa Maes
| 62 reacties
Beerschot verrast spelers met stage in Texel
Foto: © SC

De spelersgroep van Beerschot is op stage in Texel op de Nederlandse Waddeneilanden. Een verrassing voor de spelers, want die dachten dat de ministage werd georganiseerd in de Ardennen.

“Bij aankomst op Texel moesten de spelers meteen een groepsopdracht afwerken waarbij de afstanden lopend en met de fiets moesten worden afgelegd”, aldus teammanager Dirk Schoofs.

Dinsdagavond stond er eerst een zoektocht en daarna een hindernissenparcours op het programma. Alle activiteiten tijdens de stage, die tot morgen duurt, zullen voor de spelers een verrassing blijven tot het allerlaatste moment.

“We willen hier vooral zonder pottenkijkers kunnen werken. Want dat is bij een teambuildingstage wel een must. De aanzet vandaag was en is alvast zeer positief. En zwaar. We zullen allemaal goed slapen vannacht."

Beerschot trok overigens met zesentwintig kernspelers richting Waddeneilanden, terwijl van de technische staf hoofdcoach Jacky Mathijssen, zijn assistenten Wim De Corte en Jan Van Winckel en keeperstrainer Pierre Thijssen, alsook teammanager Dirk Schoofs aanwezig zijn.

Kinesist, verzorger, dokter en materiaalman Jos(ke) Van Hout vervolledigen het Kielse gezelschap. Niet van de partij zijn Porokara en Kaita, terwijl ook Laerenbergh als gevolg van examenverplichtingen moest afzeggen. 
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties