Wie pakt eerste punten van het seizoen?

Wie pakt eerste punten van het seizoen?
Foto: © SC

Vanavond openen neofiet Oud-Heverlee Leuven en Anderlecht het nieuwe voetbalseizoen. Bent u ook benieuwd naar het resultaat?

Hoe zal nieuwkomer OHL het doen in zijn eerste wedstrijd op het hoogste niveau? De Leuvenaars rekenen op Kevin Roelandts en Jordan Remacle als speerpunten in het aanvallende compartiment. Voorts beschikken ze met Nicky Hayen, Frederik Boi en Christophe Diandy over spelers met eerste klasse-ervaring.

Anderlecht mist voor de eerste match van het seizoen meteen al een heel aantal pionnen zoals Deschacht, Legear, Badibanga, Kouyaté, Biglia, Molins en Vargas. Gillet, Marecek en jongeling Canesin zullen meer dan waarschijnlijk het middenveld bevolken.

Denk u dat Anderlecht ondanks de afwezigen toch over voldoende kwaliteit beschikt om het karwei af te maken bij het enthousiaste OHL? Waag dan ook uw kans bij BWIN!

U krijgt van ons 150 euro gratis gratis krediet om te gokken bij BWIN. Schrijf u in via deze website

Anderlecht staat genoteerd aan 1.42 voor een uitzege. Dat betekent dat u bij een inzet van 100 euro op paars-wit een bedrag van 142 euro terugkrijgt, dat is een nettowinst van 42 euro. Een zege van OHL staat aan 6.50 en een gelijkspel aan 4.20.

Odds kunnen schommelen naargelang het aantal personen die weddenschappen plaatsen op een bepaalde uitkomst. Wees er dus op tijd bij!
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties