"Het ziet er nu al prima uit voor Stijnen"

Melissa Maes
| 91 reacties
"Het ziet er nu al prima uit voor Stijnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stijn Stijnen heeft de eerste training bij Beerschot achter de rug. Iedereen lijkt enthousiast over de nieuwe aanwinst. “Stijnen geeft een heel goede indruk.”

“Hoe snel hij onder de lat kan staan, moet de komende dagen blijken. Nog deze week plan ik een gesprek met Stijn Stijnen zelf en met onze keeperstrainer Pierre Thyssen om een beter zicht te krijgen op Stijns toestand”, aldus Jacky Mahijssen in HLN.

“Donderdag speelt Stijn in principe mee in een oefenduel van de beloften op Beveren. Daar zullen we weer een beter beeld krijgen van wat hij op dit moment al waard is.”

Volgens de keeperstrainer is Stijnen er klaar voor. “Hij is als doelman al helemaal gevormd. Iedereen weet dat hij bijvoorbeeld één tegen één enorm sterk is en ik kon op training vaststellen dat hij dat niet is verleerd. Oké, wat matchritme zal hem natuurlijk alleen nog maar beter maken, maar eigenlijk ziet het er nu al prima uit. Stijn geeft een heel goede indruk, hij is ook erg gedreven.”

Wat vond Stijnen van zijn eerste training? “Of dit intensiever was dan individueel trainen met Theo Custers? Het is niet zwaarder of lichter, het is gewoon anders. Het was in elk geval plezant om nog eens met een groep op het veld te staan."

“Ik werd van bij het begin goed opgevangen door de keeperstrainer, door de andere spelers en door de aanwezige supporters. Ik kwam meteen een paar mensen tegen die hier al rondliepen toen mijn vader hulptrainer was bij Beerschot.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties