Arbitman: de verlosser van Westerlo?

Arbitman: de verlosser van Westerlo?
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Heeft Westerlo zijn scorende spits gevonden? Het ziet er alleszins naar uit want Arbitman bezorgde de Kempense club twee overwinningen in één week tijd.

Westerlo boekte de afgelopen dagen zijn eerste overwinningen van het seizoen tegen STVV en in de beker tegen Ath. Twee keer met dank aan Shlomi Arbitman, de aanvaller die wordt gehuurd van AA Gent.

Westerlo voetbalde tijdens de eerste speeldagen niet onaardig maar kwam toch zo moeilijk tot scoren. Het vertrek van Paulo Henrique leek trainer Ceulemans op te zadelen met een huizenhoog probleem. De Caje trok daarom op 31 augustus zelf naar Gent om de overgang van Arbitman te forceren en dat lijkt nu zijn vruchten af te werpen.

"Ik voel mezelf goed bij Westerlo", glimlachte Arbitman na de bekerwedstrijd tegen Ath. "Ik voel dat ik vertrouwen krijg en dat is belangrijk."

Stef Wils, die Arbitman ook kent van bij Gent, weet dat de spits van goudwaarde kan zijn. "Als hij vertrouwen voelt, dan vindt hij makkelijk de weg naar de goal. Het is belangrijk om zo iemand in je ploeg te hebben. Hopelijk blijft hij scoren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties