Interview Peeters: "Doe eens een rondvraag over Owusu in de Brugse pubs"

Tomas Taecke
| 13 reacties
Peeters: "Doe eens een rondvraag over Owusu in de Brugse pubs"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na afloop van de nederlaag tegen KVK nam Cercle-coach Bob Peeters even de tijd om de uitlatingen van Westerlo-speler William Owusu van een antwoord te voorzien. "Owusu ging tot driemaal per week stappen", snoert de coach zijn gewezen aanvaller de mond.

Tomas Taecke in Brugge

William Owusu nam deze week in de pers zijn vorige trainer onder vuur, die hem naar eigen zeggen onterecht aan de kant schoof. Bob Peeters kwam na afloop van Cercle-Kortrijk terug op de verwijten van de Westelse spits aan zijn adres.

"Eén ding wil ik vooropstellen: als trainer heb ik niet veel kwaliteiten, wel ben ik altijd en tegen iedereen eerlijk", reageerde Peeters op de uitlatingen van de ex-Cercle-aanvaller.

"Thuis heb ik een groot krantenartikel liggen waarin Owusu beweert dat ik de beste trainer ben waarmee hij ooit werkte. Ik veronderstel dat dit nu Jan Ceulemans is".

"Ik heb Owusu altijd verdedigd. Als hij nu zegt dat ik leugens heb verteld, dan is dat ronduit belachelijk. William ging vaak tot drie keer per week stappen, terwijl ik hem daar moeilijk attent kon op maken. Als hij beweert dat dit leugens zijn, dan moet je maar eens naar Brugge gaan en in de pubs naar Owusu zijn stapgedrag informeren", aldus Bob Peeters.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties