Darren Keet te klein voor AA Gent

Glenn Schrader
| 16 reacties
Darren Keet te klein voor AA Gent
Foto: © SC

Darren Keet (22) is de vaste bekerdoelman bij KV Kortrijk. Vanavond kan hij zich samen met KVK plaatsen voor een plek in de bekerfinale. De Zuid-Afrikaan voelt op dit moment evenwel geen extra druk.

In de competitie staat Kristof Van Hout altijd in het doel maar in de bekerwedstrijden rekent coach Hein Van Haezebrouck steevast op Darren Keet. De wedstrijd tegen Bergen vanavond is zeer belangrijk maar dat legt Keet geen extra druk op. “Toen ik in Zuid-Afrika speelde heb ik al een bekerfinale gespeeld en gewonnen. Er zaten tachtigduizend fans in de tribunes maar ik voelde geen extra druk”, legt Keet vastberaden aan Het Nieuwsblad uit.

Keet is nog niet bekend bij het grote voetbalpubliek. Afgelopen zomer verliet hij zijn thuisland om in Europa te spelen. Hij verzeilde bij AA Gent maar daar kon hij ondanks een geslaagde test geen contract versieren. “Bij AA Gent waren ze tevreden over mij, maar ze zochten iemand die groter was dan ik, met mijn 1,82 meter. Daarna ben ik bij Kortrijk gaan testen waar ik keeperstrainer Franky Vandendriessche overtuigd heb”, aldus Keet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties