Welke wedstrijd van de Rode Duivels is u het best bijgebleven??

Tomas Taecke
| 52 reacties
Welke wedstrijd van de Rode Duivels is u het best bijgebleven??
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze redactie gaat deze week de nostalgische toer op. Elke dag blikken Leo Van der Elst, Georges Leekens en Killian Overmeire vol heimwee terug naar een onvergetelijk moment of persoon in hun carrière. Wij willen ook weten welke beelden voor eeuwig op uw netvlies gebrand staan.

Deze week willen we onze lezers polsen naar hun voetbalnostalgische momenten.  Enkele belangrijke personen in het Belgische voetballandschap blikken terug op de personen of momenten die zij nooit zullen vergeten en stellen daarmee het voorbeeld voor u! Aan het einde van dit dossier worden de leukste reacties en verhalen van onze lezers gebundeld en naar voor geschoven.

Vandaag willen we van u het volgende weten: Welke interland van onze Rode Duivels herinnert u zich het best? Welke match van onze nationale ploeg is u het best bijgebleven?

 

Georges Leekens:
"Er zijn meerdere interlands die ik vaak nog eens voorbij mijn ogen zie flitsen. Als supporter was dat de 1-0-zege tegen Nederland in de Verenigde Staten op het WK in '94. Als coach was dat de wedstrijd tegen Ierland waar we ons kwalificeerden voor het WK in '98 in Frankrijk".

Leo Van der Elst:
"De bewuste testwedstrijden tegen Nederland zijn mij het best bijgebleven. Ook mijn eerste wedstrijd tegen Polen herinner ik mij levendig".

Killian Overmeire:
"Zonder twijfel de achtste finale tegen Duitsland in '94, waar Weber onbestraft onderuit werd gehaald in de verlengingen".
 

Samen met u duiken we in het verleden en willen wij ook weten welke partij van de Rode Duivels u het best is bijgebleven. Denk eraan dat enkel opbouwende en positieve reacties dit dossier, dat vooral gericht is op de interactie en dialoog met de lezers,  kleur kunnen geven!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties