Reactie Capon: "Dit gouden punt is verdiend"

Tomas Taecke
| 5 reacties
Capon: "Dit gouden punt is verdiend"
Foto: © SC

Hein Vanhaezebrouck stuurde een onuitgegeven elftal in de wei dat het allesbehalve slecht deed tegen de koploper. Eén van de slachtoffers, die in de loop van de wedstrijd in het veld kwam, was rechtervleugel Brecht Capon.

Tomas Taecke in Anderlecht

"Vandaag hebben we een gouden punt gepakt dat zeker niet gestolen is", was Capon duidelijk na de wedstrijd. "De eerste helft was behoorlijk zwak van Anderlecht, dat de druk na de pauze logischerwijze opvoerde. We hebben geknokt om een punt vast te houden, dat de verloren bekerfinale uiteindelijk een beetje doet vergeten".

"Ik was niet echt ontgoocheld omdat ik op de bank begon. De trainer wisselt graag en vaak, dus leg ik mij daar zonder problemen bij neer. Volgende week kunnen er opnieuw vijf nieuwe jongens aan de aftrap verschijnen. Er is dus weinig reden om teleurgesteld te zijn".

"Volgende week proberen we tegen Club Brugge hetzelfde te doen. Voor mij is die match ondertussen niet zo bijzonder meer. Ik kijk uit naar alle matchen en wil er elke week het beste van maken".

"We leven nu van wedstrijd naar wedstrijd, wat iedereen blijkt te doen in deze PO1. Ik ben blij dat we bewezen hebben dat we in deze play-off thuishoren. Voor ons is het deels genieten maar we gaan ook resoluut onze kans".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties