Reactie Persoons boos: "We kunnen beter met 10 starten"

Robby Morren
Robby Morren
| 22 reacties
Persoons boos: "We kunnen beter met 10 starten"
Foto: © SC

Zaterdag kwam er tegen Beerschot een einde aan de ongeslagen reeks van Lokeren. Na de wedstrijd was Koen Persoons woedend op scheidsrechter Alho-Guerreiro, die zijn derde wedstrijd op het hoogste niveau leidde.

Robby Morren in Antwerpen

De wedstrijd begon goed voor Lokeren dat op voorsprong kwam maar halfweg de eerste helft legde de ref de bal op de stip en stuurde hij Galitsios naar de kleedkamer na een betwistbare fout in de zestien. 

Applaus voor scheidsrechter
"We begonnen goed aan de match maar dan kregen we onterecht rood en een strafschop tegen. Iedereen ziet dat hij eerst de bal speelde. Die scheidsrechter had eerst toch overleg kunnen plegen met de lijnrechter", sakkerde Pesoons - die zelf tegen een gele kaart aanliep - na de match. "Die gele kaart? Ik heb voor die scheidsrechter geapplaudisseerd toen hij een fout correct had gefloten."

Starten met 10
Lokeren kreeg dit seizoen al meermaals een rode kaart waaraan later geen verdere schorsing werd gekoppeld. "Wat wil dat zeggen? Dat het eigenlijk onterechte kaarten zijn. Misschien moeten we eens overleggen of wij niet beter met 10 man kunnen starten."

"Het is jammer dat onze ongeslagen reeks op deze manier eindigt. We wilden die reeks graag verderzetten met aanvallend voetbal. Jammer want 4-1 is toch wel veel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties