Reactie Daum: "Enkel de pers praat over de titel"

Tomas Taecke
| 83 reacties
Daum: "Enkel de pers praat over de titel"
Foto: © SC

Club-coach Christoph Daum verscheen na de 3-1-nederlaag tegen KVK zichtbaar ontgoocheld op de persconferentie. Blauw-zwart profiteerde niet van het puntenverlies van Anderlecht en volgt nu op twee lengtes van de koploper.

Tomas Taecke in Kortrijk

"We stonden op het veld maar daar bleef het bij", zei Daum na de nederlaag. "We hebben geen strijd geleverd en kwamen overal een stapje te laat. Kortrijk was veel gretiger en recupereerde bijna elke tweede bal".

"In balbezit waren we gedurende 90 minuten veel te slordig. Kortrijk heeft het wel perfect gespeeld. Vanuit de controle hebben ze driemaal kunnen scoren. Ze speelden veel agressiever dan ons en zijn daar ook voor beloond geweest".

Blauw-zwart liet zondagavond na om de leidersplaats over te nemen van Anderlecht, maar het puntenverlies van de Brusselaars heeft de Duitse coach naar eigen zeggen niet beziggehouden.

"Enkel de media spreekt over een mogelijke titel. Ik heb de match Standard-Anderlecht bekeken en was positief verrast. Misschien was het wel de beste partij die ik in België heb gezien. De intensiteit en het niveau waren enorm hoog".

"Of mijn spelers gestresseerd waren door een mogelijke koppositie? Dat moet je aan hen vragen. Dat kan misschien wel zijn, maar ik kan daar niet over oordelen. Straks kan je hen vragen hoe ze de wedstrijd beleefd hebben", aldus Christoph Daum.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties