Interview Van Holsbeeck: "Anderlecht staat er op het goede moment"

Robby Morren
Robby Morren
| 83 reacties
Van Holsbeeck: "Anderlecht staat er op het goede moment"
Foto: © SC

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck haalde opgelucht adem na de overwinning tegen RC Genk. Hij weet ook dat de titel Anderlecht normaal niet meer kan ontglippen.

"We staan er op het goede moment. Nu is het money-time", klonk de manager opgelucht na de zege tegen Racing Genk. "We hebben de juiste mentaliteit getoond, de ploeg speelde bevrijd na de overwinning tegen Club Brugge."

"Het probleem van de play-offs is de druk die gepaard gaat met de halvering van de punten. Dat zorgt voor extra druk op de spelers. Jovanovic vertelde me dat het in het hoofd zit. De spelers mogen niet tegen zichzelf voetballen."

Boost
De ruime zege op Genk en de nederlaag van Club Brugge zorgen ervoor dat Anderlecht op een zucht van de titel staat. "De overwinning tegen Genk zorgt voor een boost van vertrouwen. Dit was een heel andere match dan twee weken geleden", liet Van Holsbeeck ons optekenen.

Kanu
De manager had in het bijzonder woorden van lof voor Kanu die vrijdag twee keer scoorde. "Ik moet Kanu feliciteren. Hij heeft heel hard gewerkt en staat nu op een hoog niveau te voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties