Reactie Vanhaezebrouck: "Supporters waarderen ons werk"

Tomas Taecke
| 15 reacties
Vanhaezebrouck: "Supporters waarderen ons werk"
Foto: © SC

Hein Vanhaezebrouck kon niet anders dan fier zijn na afloop van de zege tegen Anderlecht. KV Kortrijk heeft in stijl afscheid genomen van de eigen fans, die dit seizoen andermaal verwend zijn geweest.

Tomas Taecke in Kortrijk

"Eerst en vooral wil ik Ariël Jacobs feliciteren met de titel", opende Vanhaezebrouck op de persconferentie na de partij. "Het is een enorme prestatie om als uitgesproken titelkandidaat dit ook daadwerkelijk waar te maken".

"We hadden natuurlijk liever gehad dat Anderlecht nog geen kampioen was", vervolgde de coach van KVK. "Al bij al zijn er toch heel veel supporters komen opdagen. Dat geeft aan dat de mensen appreciëren wat we in deze play-offs op de match gebracht hebben".

"Vandaag wilden we in schoonheid eindigen en dat is ook gelukt. Niet alleen de prestatie maar ook het resultaat zijn goed. Het was iets eenvoudiger doordat Anderlecht veel geblesseerden telt. Dat heeft de taak wat verlicht, alhoewel die wisselspelers ook vaak gedreven zijn".

"Er rest ons nog één match, die op zich nog belangrijk is. Maar er zijn heel wat voorwaarden aan verbonden, waardoor we niet teveel moeten rekenen. Bovendien staan heel wat spelers op scherp die in geval van een nieuwe kaart het begin van het volgende seizoen zouden missen. Ik ben er nog niet uit wat ik zal doen, misschien stuur ik enkele beloften het veld in", aldus Vanhaezebrouck.

"Of ik straks als trainer naar Club Brugge trek? Voorlopig hebben ze mij niet gecontacteerd. Ik heb hier ook nog een contract voor één seizoen", is de tacticus duidelijk.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties