Reactie Daum: "Moest mezelf onder controle houden"

Tomas Taecke
| 15 reacties
Daum: "Moest mezelf onder controle houden"
Foto: © SC

Christoph Daum nam afscheid met een nipte thuiszege tegen KVK (3-2). De Duitse coach was vol lof tijdens zijn laatste persconferentie op Belgische bodem.

Tomas Taecke in Brugge

"We hebben een succesvol seizoen in stijl afgesloten", opende Christoph Daum zijn laatste persconferentie in Brugge. "Bij mijn aankomst zeven maanden geleden waren er niets dan moeilijkheden, nu zijn er enkel maar felicitaties en tevredenheid".

"Vandaag misten we enkele basisspelers maar de anderen hebben het fantastisch gedaan. We hebben zeven goals en heel wat kansen gezien, de partij was enorm opwindend en open. Iedereen gaat met een goed gevoel naar huis. Ik ben ook tevreden voor Carlos Bacca die toch nog twee doelpunten kon meepikken. Ook voor de fans was het uiteindelijk een mooi seizoen".

"De nieuwe trainer kan straks een gedisciplineerd team overnemen. Ik heb heel veel gegeven, maar nog meer terug gekregen. Toen de fans mijn naam scandeerden, wou ik het liefst wegduiken. Ik was echt heel emotioneel en moest mezelf onder controle houden. Deze club is een beetje mijn familie geworden, want van de 180 dagen dat ik hier aan de slag ben geweest, was ik er slechts een dertigtal in Keulen".
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties