Reactie Brepoels: "Alles kan nu nog"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Brepoels: "Alles kan nu nog"
Foto: © SC

Guido Brepoels was tevreden dat zijn spelers de 0-0 konden houden tegen Kortrijk. Met deze uitslag houdt Sint-Truiden de terugmatch spannend. De coach hoopt dat zijn spelers lessen trekken naar de competitie toe.

Robby Morren in Sint-Truiden

"Wij hebben in de eerste helft goed voetbal gespeeld maar in de tweede helft was het een stuk minder", oordeelde Brepoels na de wedstrijd. "In de tweede helft creëerden we geen kansen meer. We hadden meer van buiten naar binnen moeten voetballen. Dat lukte ons in de tweede periode niet meer maar we hebben ook niets weggegeven."

Winnen tegen Oostende
Met deze 0-0 is alles nog mogelijk in de return. "Als we in Kortrijk één doelpunt binnen  kunnen prikken, moeten zij komen. Alles kan nog met die 0-0, dat is leuk. Als we dit weekend tegen Oostende kunnen winnen, dan hebben we 2012 toch goed afgesloten. Dan kan alles nog." 

Geduldiger
De coach hoopt dat zijn spelers in deze wedstrijd lessen getrokken hebben voor de competitie. "In de competitie lopen we soms met acht mensen voor de bal. Tegen Kortrijk bleven we wel goed in de organisatie. We hebben rijp gespeeld. Ik hoop dat mijn spelers hieruit leren dat ze ook in tweede klasse geduldiger moeten voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties