Interview Hyland: "Hopelijk nu winnen tegen Club Brugge"

Robby Morren
Robby Morren
| 20 reacties
Hyland: "Hopelijk nu winnen tegen Club Brugge"
Foto: © SC

Khaleem Hyland wil de zware verliespartij tegen Standard doorspoelen met een overwinning tegen Club Brugge. De middenvelder zag immers dat Genk, vooral in de eerste helft, de betere ploeg was op Sclessin.

Door Robby Morren

"We speelden een goede eerste helft, we lieten de bal goed rondgaan en hadden meer kansen dan Standard maar zij konden scoren en wij benutten onze kansen niet. Dat is voor mij het grootste verschil", zo oordeelt Hyland die met zijn team op een sterke Kawashima stuitte. "Die heeft zijn job inderdaad goed gedaan."

Scheidsrechter

Scheidsrechter Van de Velde liet na om Kanu een rood karton te geven voor zijn zware tackle op Vossen. Dat heeft de partij sowieso beïnvloed maar Hyland weet dat refs niet perfect zijn. "Het was een late tackle, de bal was al weg en hij heeft daarvoor een gele kaart gekregen. Daar is nu niets meer aan te doen, een scheidsrechter kan soms niet alles zien."

Club Brugge

De Trinidadiaan wil niet te lang bij de zware nederlaag blijven stilstaan en blikt al vooruit naar de komende wedstrijd tegen Club Brugge. "Hopelijk winnen we die wedstrijd wel. We moeten leren uit onze fouten." Welke die tegen Standard waren? "Dat we onze kansen niet hebben benut en dat we beter als blok moeten verdedigen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties