Quagliarella, Messi, Boateng en.... Leye

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Quagliarella, Messi, Boateng en.... Leye
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mbaye Leye's hattrick van gisteren staat bij veel voetballiefhebbers nog op het netvlies gebrand. De verjaardag van zijn zoontje inspireerde de spits van Zulte Waregem tot drie pareltjes. Onze redactie zocht en vond nog drie prachtige hattricks, wie lukte de mooiste?

Voor onze eerste kandidaat trekken we naar Italië waar we Fabio Quagliarella terugvinden. De spits hielp Juventus mee Pescara op te rollen met een knappe hattrick. Goals één en twee zijn erg mooi geplaatst, Quagliarella plaatst daarna de kers op de taart met een schitterende hattrick.

Voor nummer twee gaan we enkele seizoenen terug. Lionel Messi legde toen in de Champions League in zijn gekende stijl Arsenal over de knie. Drie goals van een erg hoog niveau van de Argentijnse wereldster.

Kevin-Prince Boateng mag als derde onze hattrick vervolledigen. Opnieuw naar Italië dus, waar Boateng als invaller de wedstrijd tegen Lecce beslist. Akkoord, de laatste goal van de speler van Milan is een frommeldoelpunt, maar de eerste twee maken dat meer dan goed.

En voor de volledigheid - of voor de mensen die de beelden gemist hebben - geven we ook nog even wat beelden mee van gisteren, met de hattrick van Mbaye Leye zelf. Hij staat nu in een rijtje tussen grote voetballers en dat lijkt ons niet onterecht.

Opgelet: het laden van de video's kan enkele seconden duren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties