Arslanagic: "Mbokani beste spits in België"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Arslanagic: "Mbokani beste spits in België"
Foto: © SC

Dino Arslanagic maakt zich op voor zijn eerste echte Clasico. De verdediger van Standard mag al meteen de degens kruisen met Dieumerci Mbokani. "Schrik heb ik zeker niet."

RSC Anderlecht en Standard vechten vanmiddag een robbertje uit in het Astridpark. Inzet is de leidersplaats. Door de schorsing van Kanu moet Arslanagic vol aan de bak. “Ik ben opgewonden”, aldus de 20-jarige Belgisch jeugdinternational. “Het is een wedstrijd die iedereen wil spelen en het is dan ook speciaal dat het mijn eerste Clasico is.”

De Belg met Bosnische roots zal vanmiddag regelmatig Mbokani tegenkomen op zijn pad. “Tot nu toe was Jelle Vossen de beste spits die mijn pad kruiste”, gaat de verdediger verder in Het Nieuwsblad. “Maar ik verwacht toch meer problemen met Mbokani. Hij is in mijn ogen de beste aanvaller van de Belgische competitie. Ik zal negentig minuten geconcentreerd moeten spelen.”

Bij winst klimmen de Rouches, die play-off I begonnen op een zesde en laatste plaats, naar de leiding. “Het doel is nochtans gewoon de derde plaats. Daar zal winst of verlies tegen Anderlecht niets aan veranderen.”

“Ik ben tevreden over mijn seizoen”, besluit de beloftevolle Rouche. “Ik heb nog niet veel gespeeld, maar ben geduldig omdat ik veel vertrouwen voel op Sclessin. Het is mijn doel om volgend jaar titularis te zijn bij Standard.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties